Logo

Vertrouwenspersoon

M.C. Visser (Martine)

's-Gravenhage

Als vertrouwenspersoon presenteer ik mijzelf als een toegewijde professional die zich inzet voor de weerbaarheid van medewerkers en het creëren van een veilige werkomgeving, essentiële elementen voor een effectieve en aangename bedrijfsvoering.

Met ruime ervaring als adviseur, trainer en coach in zowel profit- als non-profitorganisaties, heb ik met zowel teams als individuen gewerkt om vanuit hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden tot een efficiëntere en plezierige samenwerking te komen. In mijn begeleidingstrajecten staan communicatie, wederzijds begrip en het nemen en geven van eigen verantwoordelijkheid centraal.

Wanneer medewerkers grensoverschrijdend gedrag ervaren, treed ik open en vertrouwelijk in gesprek om ruimte te creëren voor de dilemma's die zij tegenkomen. Ik begeleid hen op zorgvuldige wijze bij het overwegen van mogelijkheden om deze uitdagingen aan te pakken, waarbij de medewerker zelf de regie kan nemen over vervolgstappen.

Als klankbord voor werkgevers denk ik kritisch mee over tools en maatregelen die nodig zijn om een veilige en prettige werkomgeving te bevorderen voor waardevolle medewerkers. Denk hierbij aan het opstellen van gedragscodes, het uitvoeren van risico-inventarisaties en -evaluaties (RIE's), medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO's), voorlichting en workshops.

Met een professionele en empathische benadering zet ik mij in voor het welzijn en de harmonie binnen organisaties, waarbij de belangen en behoeften van zowel medewerkers als werkgevers altijd centraal staan.

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
4PO-Support
Adres
2566 MS 's-Gravenhage
Telefoon (mobiel)
0681108270