Logo

Vertrouwenspersoon

H.J. Peeters (Bertine)

Puth

Als gecertificeerd vertrouwenspersoon help ik, in samenwerking met Ascenditur Duurzame Inzetbaarheid, organisaties bij het creëren van een veilig en respectvol werkklimaat.

Ik ben gespecialiseerd in zowel ongewenste omgangsvormen als integriteitskwesties en bied een luisterend oor en praktische ondersteuning aan medewerkers die uitdagingen op de werkvloer ervaren.

Als vertrouwenspersoon vang ik deze medewerkers op en ondersteun ik hen bij het vinden van oplossingen. Daarnaast adviseer ik organisaties over het voorkomen en aanpakken van deze problemen..

Mijn rol is gericht op de opvang en ondersteuning van medewerkers die te maken krijgen met uitdagingen op de werkvloer. Ik bied een vertrouwelijke, onpartijdige en toegankelijke plek voor medewerkers om hun ervaringen te delen en steun te vinden. Organisaties kunnen bij mij terecht voor een geïntegreerde aanpak die bijdraagt aan een veilig en respectvol werkklimaat.

Mijn doel als vertrouwenspersoon is om bij te dragen aan een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt, en waar zorgen en problemen vakkundig en vertrouwelijk worden aangepakt.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met mij op.

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
Ascenditur
Adres
6411 GW Heerlen
Telefoon (mobiel)
0627128658

Professie

Intern / Extern VP
Extern Vertrouwenspersoon
Talen
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
Werkzaam in provincies
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Zeeland