Logo

Vertrouwenspersoon

P.G.J. Wunderink (Paul)

Arnhem

Ik ben sinds 1996 werkzaam binnen het bedrijfsleven. Ik ben begonnen als accountmanager bij een multinational en daarna als regiomanager bij een familiebedrijf.

In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar een landelijke detacheringsorganisatie voor het bank- en verzekeringswezen. Ik ben gestart als Financieel Adviseur, om een paar jaar later als Manager binnen deze organisatie werkzaam te zijn. In deze laatste functie was ik verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van het dagelijks beleid van de organisatie.

Per januari 2019 ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig MfN-registermediator met specialisatie familiemediation, arbeidsmediation en zakelijke mediation. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van Cander, een landelijk platform van aangesloten MfN-registermediators, en ben ik mede-oprichter van het MKB Vetrouwenshuis.

In elke organisatie is het van groot belang om de mens hierin centraal te stellen en voor iedereen een prettig en veilig werkklimaat te creëren. Als extern vertrouwenspersoon help ik organisaties om dit in te richten, heb ik een luisterend oor voor iedere medewerk(st)er en adviseer ik de directie en het management om dit te borgen voor de toekomst wat resulteert in een optimale werkomgeving.

Neem gerust contact met mij op en ik vertel je graag wat ik hierin kan betekenen.

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
PWMediation
Adres
6846 GG Arnhem

Professie

Intern / Extern VP
Extern Vertrouwenspersoon
Expertise(s)
  • MKB
Talen
  • Nederlands
Werkzaam in provincies
  • Gelderland
Uurtarief
135,00