Logo

Vertrouwenspersoon

M.M.J. Smit-Eggels (Mirjam)

Venray

Als betrokken, betrouwbare en loyale adviseur ben ik een steun en toeverlaat voor de lokale bestuurder. Ik ben specialist in kabinetszaken, waaronder veteranenzaken, onderscheidingen, herdenkingen, protocol, representatie, relatiebeheer en event management. Ik ben een breed inzetbare generalist die mensen, organisaties en/of belangen met respect en humor kan verbinden. Ik denk in kansen en ben creatief in het zoeken naar en het vinden van samenwerkingsmogelijkheden zonder het doel uit het oog te verliezen.

Ik ben tevens inzetbaar als (in- of extern) LVV-Register Vertrouwenspersoon. In deze rol help ik bedrijven bij hun taak om te zorgen voor een sociaal veilige werkomgeving. Niet alleen als eerste aanspreekpunt voor medewerkers die te maken krijgen met ongewenst omgangsvormen of integriteitskwesties, maar ook door middel van het voorlichten van medewerkers en het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan bestuur en management.

Ik werk zelfstandig, maar een fijne samenwerking met collega’s in een open werksfeer is voor mij als gevoelsmens erg belangrijk. Flexibel en leergierig als ik ben, maak ik me nieuwe situaties snel eigen.

Privé contactgegevens

Adres
5803 AH Venray
Telefoon (mobiel)
0627065415

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
Kabinetswerk
Adres
5803 AH Venray