Logo

Vertrouwenspersoon

Mr J.H. Meersma (Jeroen)

's-Gravenhage

Jeroen Meersma begon zijn carrière als advocaat in 1998. Sinds 2003 heeft Jeroen ook verschillende management- en directiefuncties bekleed in het bedrijfsleven als directeur van een pensioenfonds en uitgever voor nieuwsmerken, met een focus op verandering en innovatie. In 2020 keerde Jeroen terug naar de advocatuur om zijn juridische, zakelijke en levenservaring als advocaat, mediator en externe vertrouwenspersoon te gebruiken om een positieve impact te hebben op de waarde van HR en het werkende leven van medewerkers.

Jeroen begrijpt de impact van conflicten en is er om te helpen waar situaties ongemakkelijk zijn en gesprekken uitdagend. Hij gebruikt zijn creativiteit om het gewenste resultaat te bereiken, waarbij hij de belangen en doelstellingen van de partijen afweegt tegen de juridische mogelijkheden, rekening houdend met de menselijke kant van de zaak. Naast het adviseren over een breed scala aan arbeidskwesties, is zijn speciale interessegebied ziekteprocedures, grensoverschrijdend gedrag en gerelateerde bedrijfsprocessen. Naast vloeiend Engels en Nederlands spreekt Jeroen ook Duits.

Jeroen is lid van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen en de Vereniging voor Arbeidsrecht en werkt als vrijwilliger voor een buurtbemiddelingsorganisatie.

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
Doorn en Keizer B.V.
Adres
1019 GM Amsterdam
Telefoon (mobiel)
0651007252

Professie

Intern / Extern VP
Extern Vertrouwenspersoon
Expertise(s)
  • MKB
  • Zorg
  • Anders
Talen
  • Nederlands
Werkzaam in provincies
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland