Logo

Vertrouwenspersoon

D.G. Arends-Ruitenberg (Gerda)

Ermelo

Als mens ben ik graag in contact met anderen. Samen bouwen aan nieuwe dingen, elkaar stimuleren en vooruit helpen dat is waar ik blij van wordt. Mensen kennen mij als pragmatisch en met een goed inzicht in mensen, functies en organisaties. Daarnaast ben ik innovatief en gericht op ontwikkeling en groei. lk werk resultaatgericht maar vooral met plezier en wil dat graag delen met anderen.
lk doe dit alles vanuit een zelfstandige onderneming

Als vertrouwenspersoon en onderzoeker werk ik mee aan het onderhouden én -indien nodig- verbeteren van een veilige werkplek. lk adviseer directies en management over de cultuur, sociale veiligheid en integriteitvraagstukken van hun organisatie.
lk sta medewerkers bij in geval van ongewenst gedrag op de werkvloer of bij schending van integriteit van de medewerker of zijn organisatie. De organisaties waar ik als vertrouwenspersoon aan verbonden ben zijn zeer verschillend zowel binnen de profit als in de non profit sector. Wat gelijk blijft is dat ik mensen benader vanuit de gedachte dat iedereen recht heeft op een veilige werkomgeving.

Zakelijke contactgegevens

Organisatie
Rood & Raad
Website
http://www.roodenraad.nl
Adres
3852 BV Ermelo
Telefoon (vast)
+31641878027