Logo

Vertrouwenspersoon

Bac A. Schreurs (Ad)

Ommen

Hoi,
Mijn naam is Ad Schreurs, vader van 2 studerende kinderen, Nathalie en Daan en daarnaast partner van Sandra. Sandra werkt als schooldecaan in het VMBO.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf en ik richt mij samen met mijn compagnon op teamcoaching, persoonlijk leiderschap en leiderschapsontwikkeling voor managers. Ons bedrijf heet www.two-inspire.nl
Mijn drijfveer is werk zoveel als mogelijk energie-gevend te laten zijn. Werk moet leuk en plezierig zijn je brengt immers een groot deel van je leven al werkend door.

Inmiddels heb ik veel ervaring binnen een groot scala aan bedrijven waarin ik medewerkers, teams en leidinggevende ondersteun in hun ontwikkeling met als doel het halen van persoonlijke en zakelijke resultaten maar dan op een plezierige en samenwerkende manier.

In de praktijk zie ik dat dit niet altijd vanzelfsprekend is. Als aanvulling op wat ik kan en doe is de rol van vertrouwenspersoon voor mij zeer passend. Ik help medewerkers die aanlopen tegen ongewenst gedrag sterker te worden zodat zij in eerste instantie hun eigen situatie kunnen oplossen. Lukt dit niet dan ondersteun ik hen in verdere stappen. Daarnaast zie ik in de rol van vertrouwenspersoon ook een informerende en adviserende rol richting de organisatie. Dit kan zelfs zijn het geven van een training bijvoorbeeld over Feedback n.a.v. van ongewenst gedrag.

Wil je meer weten over mij dan zijn meer gegevens te vinden op LinkedIn of neem contact met mij op voor een persoonlijk gesprek.


Hartelijke groet,
Ad Schreurs

Privé contactgegevens

Adres
7731 SJ Ommen
Telefoon (mobiel)
0612191880